D | SHELF | PRESS
1216
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1216,qode-quick-links-1.0,vcwb,vcwb-ver-2.6.1,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,columns-3,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

TIDLÖS OCH NYSKAPANDE SVENSK DESIGN

Nu lanseras den prisbelönta hyllan D SHELF, som kombinerar stilsäker design med funktionell inredning. Den svenske designern Johan Hedengran löser vardagsproblem i hemmet med hyllan som erbjuder personlig och flexibel förvaring.

 

D SHELF är den perfekta överraskningen till den stilmedvetna som redan har allt. Den passar alla utrymmen och kan användas på många sätt. Hyllan kan därför enkelt anpassas efter olika behov. Den kan ställas på valfritt underlag, hängas på väggen eller monteras som hänghylla under plana ytor.

 

– Det finurliga med D SHELF är att den kan fästas lite hur som helst och var som helst, säger Thomas Sandell, berömd arkitekt.

 

För att värna om miljön tillverkas D SHELF lokalt i Sverige med svenska råvaror. Eftersom träfibrer från skogens tillgångar används vid tillverkningen går också 10 kronor per såld D SHELF oavkortat i retur till plantering av nya träd i utsatta områden.

 

– Det känns naturligt att ge tillbaka. Att återinvestera i skogen, det är hållbar tillverkning, förklarar Johan Hedengran.

 

Har ni fler frågor kan ni gärna maila oss. Här nedan kan ni ladda ner både pressmedddelander i pdf-format och högupplösta bilder.

 

Presskontakt:

Johan Hedengran

johan@dshelf.se

SKRIV GÄRNA OM OSS

LADDA NER PRESSMEDDELANDET HÄR
LADDA NER PRESSBILDER HÄR