D | SHELF | PRESS
1216
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1216,qode-quick-links-1.0,vcwb,vcwb-ver-1.3-lite,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,columns-3,qode-theme-ver-11.2,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1,vc_responsive

TIDLÖS OCH NYSKAPANDE SVENSK DESIGN

Nu lanseras den prisbelönta hyllan D SHELF, som kombinerar stilsäker design med funktionell inredning. Den svenske designern Johan Hedengran löser vardagsproblem i hemmet med hyllan som erbjuder personlig och flexibel förvaring.

 

D SHELF är den perfekta julklappen till den som är stilmedveten och redan har allt. Den passar alla utrymmen och kan användas på många sätt. Hyllan kan därför enkelt anpassas efter olika behov. Den kan ställas på ett underlag, hängas på väggen eller monteras som hänghylla under en plan yta.

 

– Det finurliga med D SHELF är att den kan fästas lite hur som helst och var som helst, säger Thomas Sandell, berömd arkitekt och formgivare.

 

För att värna om miljön tillverkas D SHELF av FSC-certifierad björkplywood. Eftersom träfibrer från skogens tillgångar används vid tillverkningen går också 10 kronor per såld D SHELF oavkortat i retur till plantering av nya träd i utsatta områden.

 

– Det känns naturligt att ge tillbaka. Att återinvestera i skogen, det är hållbar tillverkning, förklarar Johan Hedengran.

 

Har ni fler frågor får ni gärna maila oss. Här nedan kan ni ladda ner både pressmeddelandet i pdf-format och högupplösta bilder.

 

Presskontakt:
Johan Hedengran,
johan@dshelf.se

SKRIV GÄRNA OM OSS

LADDA NER PRESSMEDDELANDET HÄR
LADDA NER PRESSBILDER HÄR